Pages

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Watson Bay

+30 asteen terveiset venereissulta ja Watson Baystä. On ollut paahtavan kuuma päivä, ja me dorkiet lähdettiin matkaan pitkissä housuissa, eikä edes sandaaleissa. En tajua miksi, on hieman turistiolo vieläkin. Joka tapauksessa otettiin supernopea lautta Circular Quaylta Watson Baylle. Jättimäisen moottoriveneen kyydissä oli kivaa, eikä yhtään kuuma.Tässä mentiin jo lujaa vauhtia alun puksuttelun jälkeen. Noin 15 dollarilla (12 euroa) pääsee Watson Bayhin ja takaisin.


Myös Watson Bayssä oli läkähdyttävän kuuma, ja kyhäsin itselleni tällaisen tukkaviritelmän, jotta niska tuulettuisi paremmin heh. Kuvassa näkyy hienosti pieninä Harbour Bridge ja Sydneyn pilvenpiirtäjät. 


Kalliot olivat tosi mageen näköisiä mehikasveineen. Minä olen ilmeisesti tulossa vanhaksi, koska tuolla ylhäällä huimasi. Pienempänä olisin varmasti kinunnut päästä tuolle jyrkänteelle...


Mielettömiä näkymiä Tyynelle valtamerelle. Meren kohinan kuuli  myös hyvin.


Happy woman!Serenity! Oli ihana tunne, kun koko kroppa on liimautunut hiestä vaatteisiin, mutta yhtäkkiä viileä valtamereltä puhaltava tuuli viilentää välittömästi. Ensi kerralla laitan mekon päälle...


Love of my life <3

We had a lovely hike today at Watson Bay and we have to go back for a nice dip in the beach. I also liked the fast ferry that we took there, great speed and amazing views.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!