Pages

lauantai 1. joulukuuta 2012

Komea avaus jouluukuulle: +35!

Moiiii! Anteeksi hiljaisuus blogipäivitysten suhteen! Olen käynyt katsomassa Herculea melkein joka päivä, ja matka sinne Eastern Creekiin ja takaisin kotiin vie mehut aika hyvin, ja töitäkin on pitänyt paiskia. Mutta hyvää joulukuuta muuten kaikille!  


Täällä ei ole joulusta tietoakaan, ja Sydney ja kai koko Australia vellovat jonkun hellepyörteen keskellä.... 35 astetta taitaa olla Sydneyssä tällä hetkellä. Meillä on uusi auto, jota testattiin heti menemällä Centennial Parklandsiin. Voin kertoa, että oli muuten isoin puisto, jossa minä olen koskaan ollut! Luulen, että on suurempi kuin Central Park New Yorkissa. Koiramme Zimba kävi rennosti puiston lammessa hieman vilvoittelemassa...... 


Sinne se vain meni veteen ja nautiskeli olostaan! Puistossa oli ihan super kuuma, mutta onneksi vesipisteitä oli joka puolella. 


December 1st, Centennial Parklands Sydney


Menin puuhun! Puut ovat täällä massiivisia ja jos olisin lapsi, leikkisin varmasti tuntitolkulla noissa oksissa ja onkaloissa. Lisätietoa 360 hektaarin puistosta löytyy täältä

Hauskaa viikonloppua kaikille! Ja tsemppiä sinne lumessa tarpomiseen Suomessa....

Hey everyone and sorry about the silence here! It's been quite exhausting to go see Hercule in Eastern Creek and I've been working a lot as well. Today we took our new car for a ride to Centennial Parklands in this steaming hot weather. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!