Pages

tiistai 25. joulukuuta 2012

Happy Christmas from Australia!

Hyvää joulua kaikille! Tässä hiukan jouluaaton tunnelmia Australian Sydneystä:


Ainoa valkoinen asia tämänvuotisessa joulussani! Tänään jouluaattona lämpöasteita on Sydneyssä aamulla +27, mutta luulenpa, että ne hiukan nousevat vielä kunhan päivä tästä kunnolla valkenee...


Ta-daa! Ihka ensimmäinen perunalaatikkoni! Ainakin tuoksusta päätellen uunissa on paistumassa maailman paras potato box... Eikä ihme, sillä hoivasin laatikkojani tunnollisesti koko illan lämpimässä vesihauteessa ja kävin "imellyttelemässä" jauhoja perunoihin, hehheh. Illalla tulokkaat joutuvat makutestiin, ja lopullinen tuomio annetaan. 


Herttaisia pukkeja kolkuttelemassa Rooty Hillin asukkaiden ovia. Otin tämän kuvan viime torstaina, vikalla reissulla karanteeniasemalle. Tässä vihreässä, auringon polttamassa ruohossa, 30-asteen helteessä ja joulupukeissa on jotakin kyllä niin kummallista, että... Omituisin joulu ikinä, sanon minä... ...eikä asiaa muuta se.... 


...kaikki juoksentelevat pää kolmantena jalkana alessa jouluaattona! Monessa kaupassa nimittäin alkoi ale, jonne myös minä eksyin tuhlaamaan dollareitani. 


On muuten pitänyt jo kauan tehdä postaus Sydneyn shoppailumahdollisuuksista, mutta en ole koe olevani vielä täysin pätevöitynyt ekspertti sen suhteen, joten palaan asiaan myöhemmin. 



Tässä on paras joululahjani! Herculen paketista kuoriutui kilpikonnalelu, jossa kolme kilpikonnaa piilotetaan yhteen isoon ja koiran pitää etsiä ne sieltä. 


Tässä ovat veljekset. Kaikki on mennyt hyvin, ja pojat tulevat hyvin toimeen keskenään. 




Bolivialais-suomalainen keittiömme! Kokkausjuomina nautimme tropiikkijoulun kunniaksi appelsiinibellinejä...


Boliviassa laitetaan tällaista sapuskaa kalkkunan sisään! 


Marinadi

Suomen aikataulun mukaan ollaan myöhässä tämän jouluaterian kanssa, mutta perheenjäsentemme kansallisuudesta johtuen jouluateria syödään vasta joulupäivänä. 

Christmas greetings to everybody from Sydney Australia!

2 kommenttia:

Kiitos!