Pages

maanantai 24. joulukuuta 2012

Hercule is home

Heiiii! Paras joulupakettini tuli kotiin perjantaina! Hercule haettiin kotiin nimittäin aamulla, ja koko päivä oli ihan epätodellinen. Sitä päivää oli odotettu niin kauan, että tuntui kuin Hercule olisi joku toinen koira, eikä se, joka  on asunut mun kanssa vauvasta asti. Hercule tärisi koko automatkan kotiin, en tiedä miksi, varmasti jännittynyt kaikesta tästä härdellistä. Läheisessä puistossa meni kuitenkin jo hyvin, ja Australian maankamaran nuuhkiminen maistui pojalle. 


Nopeasti muistui mieleen muutkin tutut jutut, vaikka ollaan täysin uudessa maassa. Puistoissa peuhaaminen, nuuhkiminen, kavereiden tapaaminen ja herkuttelu luonnistuivat ihan yhtä hyvin kuin ennenkin Suomessa. Loppuvaiheessa karanteenia vaikutti, että Hercule jopa nautti olostaan siellä, kun actionia oli koko ajan ja koiria ympärillä. Lentomatkaa olen miettinyt Herculen ukin ja mummin kanssa kovasti, eikä siihen rääkkiin pikkuista kyllä ikinää enää laiteta. Hirveää touhua. Onneksi Australiasta pääsee lentämään pois helpommin kuin tänne tullaan. Kun Hercule joskus meidän kanssa jättää Australian mantereen, pääsee hän mitä todennäköisemmin lentokoneen matkustamoon.


Tässä näkyvät Herculen uudet hoodsit. Ruoholahden 12-kerroksiset rakennukset kalpenevat näiden 60-70-kerroksisten oikeiden pilvenpiirtäjien rinnalla. Hercule ei koskaan välittänyt Suomen sateista, pimeydestä, eikä hän oikein ymmärtänyt lumenkaan päälle mitään. Australian ikuinen kesä on hänelle varmasti paljon mieluisampi maa asua.


Herculen uusi valtakunta: king size bed satiinilakanoilla. 


Hercule ja uusi isä. Toinen koiramme Zimba on ollut uudesta tulokkaasta hieman ihmeissään ja ehkä vähän mustis. Kokoeroa on yli 40 kiloa, joten on pitänyt olla tarkkana, ettei Zimba vahingossa tee mitään pikkuveljelleen. Zimba on hyvin rauhallinen, mutta joskus sekin innostuu, ja silloin tavarat lentelevät ja tietokoneita kaatuu, koska sitä massaa tosiaan on aikalailla enemmän kuin Herculella. 

Hercule is finally home. Everything is as it always has been -  except that now he is living in the country of the endless summer.

2 kommenttia:

Kiitos!