Pages

keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Peter Alexander

Moi! Kaikille Australiaan matkustaville ja täällä jo oleville haluaisin vinkata ihastuttavasta hömppäputiikista nimeltä Peter Alexander. Kuten kaikki ovat jo ehkä huomanneet, olen hulluna mäyräkoiriin ja erityisesti pitkäkarvaisiin minikokoisiin ja samanlaisiin kuin Hercule. Sen vuoksi ei ole ehkä yllätys että kun näin tämän liikkeen, oli pakko pistäytyä siellä. Vaikuttaa nimittäin siltä, että liikkeen perustaja itse on ihan yhtä hulluna mäykkyihin kuin minä, ja ne ovat kaupan symboli.


Liikkeissä myydään kaikkea ihanaa hömppää yöpaidoista kynttilöihin ja leivontatarvikkeista laukkuihin. Kaupassa myös tuoksuu joka kerta aivan ihanalta, joten kaikki Australiassa humputtelua kaipaavat, mars Peter Alexanderiin!



Tämä paketti, jonka sisältöä en voi paljastaa, lähtee Herculen hovihoitajille P:lle ja A:lle Suomeen. Liikkeen valikoimasta itseäni kiinnostaa eniten joku ihana yöpaita. Peterin kanssa sänkyyn ovat menneet (siis ihan vain Peterin suunnittelemien yöpaitojen kanssa) myös muun muassa Kylie Minogue, Salma Hayek, Toni Collette, Nicole Richie, Miranda Kerr ja Hiltonin sisarukset. En nyt tähän hätään löydä tietoa siitä, voiko tuotteita tilata Suomeen asti, mutta ainahan voi käydä "netti-ikkunaostoksilla", vai mitä? Australian putiikkien yhteystiedot löytyvät täältä.

For every dachshund fan like myself, there's a special boutique selling everything nice from candles to slippers and pajamas and even baking products. It seems to me that the boutique's symbol is this cute little long haired dachshund just like Hercule.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!