Pages

tiistai 4. joulukuuta 2012

Almost on the half way of the quarantine!

Heippa! Taas tulee Herculesta juttua: melkein puolivälissä ollaan jo tätä painajaista ja Hercule senkus porskuttaa tyytyväisenä. Tänään hän oli hieman väsynyt vierailuni aikana, mutta olin unohtanut, että lemmikkiulkoilutuspalvelun tyttö oli jo käynyt viemässä hänet leikkimään pihalle aamulla. Karanteeniasemalla voi tehdä "special bookingseja", jotta koira pääsee ulos pihalle leikkimään. 


Vielä on 16 päivää jäljellä, mutta kyllä tämä kestetään. Ei kauheasti naurata sellainen huhu, jonka mukaan jatkossa karanteenissa tarvitsee olla vain kymmenen päivää. Kuulin tämän joltain naiselta asemalla tänään. 
Ei muuta nyt tällä kertaa! 

My dog's time in the quarantee station has reached almost (must stay positive) the halfway! He is doing great but was a lit bit tired because he already had an exercising appointment this morning with Pets Get Physical. I just can't wait to get this little sunshine out of the jail and to enjoy his new life in Sydney! 

2 kommenttia:

 1. On niin karun näköinen tuo karanteeni häkki,
  saiko sinne ottaa oman lelun/makuualustan vai tarjoaako asema ne? Ollaan koirulin kanssa kesäkuussa matkalla Australiaan ja eniten jännittää koko jutussa koiran selviäminen.

  -K.t

  VastaaPoista
 2. Ainakin tuolla Sydneyn asemalla on peti valmiina ja leluja sai viedä heti ekana päivänä. Eniten itseäni hirvittää näin jälkeen päin ajatellen lentomatka, jonka aikana oma koirani laihtui puoli kiloa. Joten kaikki "treeni" mitä voitte tehdä sitä varten, tehkää!! Onko koirasi matkustanut koneessa aiemmin? Pelkääkö hän julkisia kulkuneuvoja? Mun koirani on ihan normaali koko jutun jälkeen, mutta eka kerta karanteenihäkissä tuli kyllä itku ja mietin onko tuo mun koirani? Jos aiot käyttää koirien ulkoilutusfirmoja apunasi, valitse huolella, koska huomasin paljon fuskua kun kävin katsomassa omaa koiraani!

  Tsemppiä ja kysy heti vaan jos on jotain! :)

  VastaaPoista

Kiitos!