Pages

keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Joulu Australiassa

Joulu tulla jolkottaa, mutta täällä vaan lämpöasteet lisääntyvät. Täytyy sanoa, että on kyllä omituisin joulukuu, jonka minä olen koskaan viettänyt. Aurinko paistaa, mutta silti ihmiset tuntuvat valmistelevan joulua täyttä häkää ja kaupungille on ilmestynyt joulukoristeita. Martin Placelle on myös asettunut kököttämään jättimäinen joulukuusi täynnä jenkkityylisiä isoja sanoja kuten joy, love ja hope.





Tuntuu todella hölmöltä nähdä tällaisia joulujuttuja helteessä ja ilman lunta. Katselin Antti-myrskyn kuvia Suomesta ja hieman (vain hieman) tuli ikävä lunta. Aion nyt kuitenkin nauttia täysin rinnoin tästä ensimmäisestä joulustani Australiassa. En vielä tiedä, mitä oikein puuhaamme aattona, tuskin mitään erikoista koska Hercule on juuri päässyt pois karanteenista, mutta ajattelin ostaa tällaisen söpön minijoulupuun kotiimme luomaan edes vähän tunnelmaa:


Mitäs pidätte? Sen tiedän, että aattona aion valmistaa meille suosikkejani suomalaisesta joulupöydästä, kuten lohta, rosollia ja perunalaatikkoa. Olen kuullut, että australialaiset järjestävät grillijuhlan jouluna ja chillailevat uima-altaillaan ja katsovat krikettiä... Ei hullumpi tapa viettää joulua, saa nähdä mitä me keksitään. Lisää australialaisesta joulusta voi lukea täältä.

Bye! 

As a Finn, it's really odd for me to see this stuff in December without any snow and minus degrees. But as it is my first Australian Christmas I'm eagerly waiting to see more what's gonna happen here during Christmas time. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!