Pages

torstai 20. joulukuuta 2012

Uudet tuulet puhaltavat

Heippa! En voi paljastaa vielä täysin, mistä otsikossa on kyse ennen kuin asia on varma, mutta kyse on koirista ja uudesta "urastani" niiden parissa. Tämä juttu selvinnee ensi viikolla, kerron sitten myös teille, mitä pian tulee toivottavasti tapahtumaan. En ole lopettamassa kirjoitustöitäni, vaan ennemminkin toteutan jälleen yhden koiriin liittyvistä haaveistani. 

Sitten muutama sananen ihanista kahviloista, joita täällä on joka nurkassa. Mainiointa on, että ne ovat usein joko kokonaan tai puolittain ulkona, ja kahviaan voi nautiskella kauniissa ilmassa pienen tuulenvireen puhaltaessa samalla. Kuvat ovat Panzerotti cafesta aivan läheltä meidän kotia. Täällä juodaan paljon sennimistä kahvia kuin flat white, joka on maultaan samankaltainen kuin latte ja cappuccino. Joten jos listalla ei näy noita kahta viimeisintä, pyydä flat whitea! 




Panzerotti cafe, Corner York & Margaret St, Sydney. 

Hi guys! I have new plans that are related to working with dogs, but I can't tell you the details until next week. Super excited! Oh, and these photos are from Panzerotti cafe. I love these almost outside cafes where the atmosphere is really relaxed and you can feel the summer breeze while enjoying your flat white, "the Australian version" for cappuccino and latte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!