Pages

lauantai 15. joulukuuta 2012

4Fourteen restaurant & Snapseed

Moi, tykkään hurjasti iPhonestani ja sen applikaatioista ja luin mielenkiinnolla Hesarin Jussi Pulliaisen kolumnia Instagramista. Pulliainen kuvailee osuvasti nykyaikaa ja mistä journalistikin saa nykyään kirjoittaa: "Mitä oikein tapahtuu? Millainen on arvoiltaan aika, jossa suttukuvia ottavien kännykkäohjelmien suttusuodattimien muutokset ovat globaaleja uutisia?" Minusta ei ole yhtään omituista, että kännykkäohjelmat ovat uutisia, koska teknologia ylipäätään on mullistanut maailman niin radikaalisti viimeisen 15 vuoden aikana. Applikaatiot ovat tietääkseni kuin pikku yrityksiä aluksi, ja kuten Instagram, voivat tehdä keksijöistään isosalkkuisia miehiä tai naisia.

4Fourteen, my new favorite! Sydneyn ravintoloissa on tosi tyypillisesti sharing menuita, eli otetaan esimerkiksi yksi alkupala ja pari pääruokaa ja jälkkäri ja kaikki annokset syödään yhdessä, eikä kukaan syö omia annoksiaan.

Käytin itse aiemmin Instagramia, mutta jotenkin olen tykästynyt nyt Snapseediin enemmän. Hipstamatic oli hieman liian monimutkainen kaltaiselleni kaikki-mulle-nyt-heti -persoonalle. Snapseedillä puolestaan leikin ja parantelen kuviani joka päivä. Se sopii ihan loistavasti otoksiin, jotka ovat täydellisiä, mutta kaipaavat pientä  nopeaa fiksaamista. Minua on myös alkanut ärsyttää, että Instagram on nyt muodostamassa jonkun pyhän kolminaisuuden Facebookin ja Twitterin kanssa mitä tulee blogeihin, koska monella bloggaajilla näyttää nyt  olevan Instagram-tili, jota he kehottavat seuraamaan. 

Lopuksi vielä ravintolasuositus: tuo 4Fourteen oli tosi paljon mieleeni niin ruoan kuin ilmapiirin kannalta. Sijaitsee Surry Hillsissä osoitteessa 414 Bourke Street. 

Hey there, I wanted to recommend you a fabulous iPhone application called Snapseed. Somehow I like it better than Instagram which seems to be everywhere now.  These photos are taken with Snapseed retrolux

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!