Pages

maanantai 10. joulukuuta 2012

Herkutteluviikonloppu & Jubilee Park

Moikka kaikille ja pulskaa maanantaita! Vaikka nämä kuvat voivat näyttää siltä, että viikonloppuna on tullut kuntoiltua sata tuntia ja syötyä terveellisesti quinoaa, broccolia ja muuta terveysmuonaa, näin ei ole asian laita. Päinvastoin.  

Perjantaina herkuttelimme gelatolla leffan kanssa tehden ei mitään ja lauantaina huristelimme autolla ympäri Sydneytä eli toisin sanoen istuimme autossa koko päivän. Illalla käytiin läheisessä Heritage-ravintolassa syömässä herkulliset annokset simpukoita ja ranskalaisia. Les moules, ah! Yksi mun lempiruoista. Itse söin simpukkani sinihomejuustokastikkeessa, voi jee, miten ne olivat hyviä... Sunnuntaiaamuna paistoin jostain syystä meille vielä ricotta-pannareita, koska sisäinen ruokahirmuni kehotti niin. Kaiken tämän mässäilyn jälkeen sunnuntai-iltana alkoi olla sellainen olo, että on pakko tehdä edes jotain. 

Niin me sitten menimme kiltisti hölkkäämään Jubilee Parkiin ja Zimba sai juoksennella vapaana ja kuolata ympäri puistoa. Annoin Zimballe uuden lempinimen Noodle, koska kuolajanat sen suussa näyttävät ihan nuudeleilta. Nyt minulla on Noodle ja Nupsu (Hercule) poikinani! 

Minulla oli myös tänään huono omatunto kaikista viikonlopun herkkupiikeistä ja kävin ansiokkaalla tunnin lenkillä ympäri Sydneytä. Nyt saa kyllä housujenvenytys loppua.

Hi guys! We had a very relaxing yet quite food orientated weekend and finally on Sunday we decided to go for a little jog in the Jubilee Park. 

2 kommenttia:

  1. Kun mä tuun Ausseihin, niin haluan kanssa tunnin opastetun juoksukierroksen!!!

    VastaaPoista
  2. Saamasi pitää, mutta täällä on noita massiivisia puistoja niin paljon, että saatat saada tourin myös parissa muussa!

    VastaaPoista

Kiitos!