Pages

perjantai 14. joulukuuta 2012

Dream house

Reipasta perjantaita kaikille! Olen käynyt jo lenkillä ja asioilla heti aamusta ja nyt olen parin tunnin ajan harrastanut pientä pahettani...nimittäin överiupeiden talojen katselua netistä. Onko kenelläkään muulla yhtä nurinkurista harrastusta? Itse voisin viettää tunteja ja himoita näitä ihanuuksia...
Kun olen vanha ja rikas (kyllä, se päivä koittaa joskus vielä, ainakin tuon ensimmäisen suhteen...) haluaisin ostaa talon Sveitsistä tai Etelä-Ranskasta. Geneve on esimerkiksi ihan loistava kaupunki eläkepäiviä ajatellen siinä mielessä, että koko Eurooppa on ympärillä, joka paikkaan ja maahan pääsee nopeasti, ilmasto on suhteellisen miellyttävä ja mikä parasta, Alpeille voi hurauttaa parissa tunnissa. Australiassa en haluaisi viettää loppuelämääni. Mikä on teidän suosikkimaanne/ kaupunkinne vanhuuden päivienne unelmakotia varten? I've done today's workout already and now I've been enjoying one of my favorite spare time activity.....that is browsing luxury and overly glamorous houses. One day when I'm old and rich, I would love to buy a house in Switzerland or Southern France.

4 kommenttia:

 1. Hehee, mä tunnustan tekeväni samaa. :D Ihan superhauskaa puuhaa. Tosin tutkin Suomen tarjontaa, mutta eihän sitä ikinä tiedä, mihin maailma kuljettaa!

  VastaaPoista
 2. Hehhee mulla on siis kaveri siellä! Odotan hei innolla sit kuvia uudesta asunnosta! :)

  VastaaPoista
 3. Remppa valmistuu tammikuussa, sitten tulee ennen ja jälkeen kuvat. Tää joulun aika ja uusi vuosi sekottaa hieman aikatauluja, mutta tammikuussa pääsen muuttamaan omaan uuteen kotiin!!!

  VastaaPoista
 4. Jeeeee!!!! Olisinpa siellä näkemässä sen! Ja tuparit järjestät varmaan myös? Voih! Oma koti on aina oma koti :)

  VastaaPoista

Kiitos!