Pages

maanantai 6. toukokuuta 2013

Parhaat applikaatiot - Sydneyssä ja muualla maailmalla

Hei tietääkö joku siellä, mihin aika katoaa? Minulta ainakin hujahti viime viikko jonnekin taivaan tuuliin! Täällä kuitenkin ollaan, ja kiireitä ja kivaa on ollut, joten siksi blogihiljaisuus. Ajattelin kuitenkin vinkata kaikille sydneyläisille parhaista applikaatioista, joita itse käytän aika usein. Joukossa myös muualla maailmassa appi-innokkaille sopivia tapauksia! 

1. Nälkä/ Hungry? Sydney Food Truck neuvoo, missä ruokakärry Sydneyssä kulloinkin kököttää. Parasta pikaruokaa yömyöhään edulliseen hintaan! 

                                                            kuvat: apple.com

2. Reittiopas/ Public transportation Kun pitää päästä jonnekin oikeaan aikaan ja oikealla kulkuneuvolla, TripView neuvoo! Todella kätsy väline: se neuvoo kauanko matka kestää, oikean laiturin, seuraavan ja viimeisen junan/ lautan, kauanko matka kestää jne. Ehdoton app!


3. Haluat sivistää itseäsi?/ Want to know more about your surroundigs?

Wikihood on applikaatio, joka paikantaa sijaintisi ja selostaa historiallisesti mitä ympärillä sijaitsee. Mainio pikku kaupunkiopas! 


4. Tekemisen puutetta? Nothing to do?

Urban Walkabout kertoo Sydneyn kaupunginosien mukaan mitä kaikkea tekemistä on tarjolla matkailijalle tai paikalliselle. 


5. Tarvitset hyvän valuuttamuuntimen? Need a good currency exchange application?

XE Currency. Näitä on varmasti lukuisia, mutta itse olen tykästynyt tähän. Joudun pelaamaan jenkkien dollarien, Suomen eurojen ja Australian dollarien kanssa melkein päivittäin, joten tämä on tosi kovassa käytössä!


6. Haluat valokuviisi tehosteita ja Instagram ärsyttää? /Sick of Instagram?

Snapseed - Huippuapp, Instagramia hieman tuntemattomampi valokuvien käsittelyapp kaikille kuva-amatööreille! 7. BK Dictionary - Sanakirja/ Best dictionary


Käytössä päivittäin, töissä ja vapaa-ajalla! Antaa monia vaihtoehtoja ja synonyymejä suomeksi halutulle sanalle.


Mitkä ovat teidän suosikkiapplikaationne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!