Pages

perjantai 10. toukokuuta 2013

Herculen kuulumisia

Hau hau kaikille Hercule-faneille! Herculen tie Australiaan oli alusta asti monimutkainen ja tuskallinen. Ensin piti lentää kaksi päivää pienessä häkissä aivan yksin hirvittävän pitkä matka, sen jälkeen seurasi kuukausi askeettisessa karanteenihäkissä Australian kuumimman kesän kynnyksellä, ja kun hän vihdoin pääsi kotiin, hyökkäsivät tihutöiden mestarit, kirput, Hercule-ressukan kimppuun, eikä mikään aine tuntunut aluksi tehoavan ennen kuin kokeilin ihmetuote Comfortista


Noh, Herculehan ei tuollaisista pikku vastoinkäymisistä ollut moksiskaan, ja hän on yhä oma hurmaava itsensä. Siltikin, vaikka kirppujen jälkeen pikku kääpiömäyräkoira sai ilmeisesti atooppisen ihottuman, ja ihoon ilmestyi hirvittäviä paiseita ja ihottuman arpia. Myös korvat olivat punaiset ja täynnä rupia ja paukuroita. En ole jaksanut tätä tänne päivitellä sen kummemmin, koska syy moiseen ei ole selvinnyt kai vieläkään täysin, mutta nyt iho näyttää ainakin hieman paremmalta ja syy on seuraava.


Aloin ruokkia Herculea tällä ruoalla, joka on tarkoitettu nimenomaan iho-ongelmista kärsiville ruoka-allergisille koirille. Lisäksi olen lopettanut kaikkien makupalojen ja herkkujen antamisen, ja nyt parin kuukauden jälkeen paiseet ja ihottuma ovat kadonneet. Hurraa! Paws for lifea voin muutenkin suositella kaikille koirien omistajille Ausseissa! Nopea toimitus suoraan kotiovelle ja hyvät hinnat verrattuna esimerkiksi Petbarniin!


Mukavaa viikonloppua kaikille ja terkkuja rentoutumismestari Herculelta. Vuf!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!