Pages

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Fruition

Huomenta! Heräsin tänään tosi innostuneena kaikesta. Tiedättekö sellaisen fiiliksen, kun kaikki asiat on hoidettu, eikä päivän varalle ole muuta suunnitelmia kuin mielikuvituksen käyttö? Juuri nyt olen innoissani muun muassa näistä asioista: saan Herculen uuteen kotiimme 19 päivän päästä, työjuttuja riittää ja olen tehnyt hurjasti työtä niiden onnistumisen eteen, mulla on ihana elämä täällä lämpimässä, valmistun kuukauden päästä ja voin ylipäätään tehdä niitä juttuja, joista olen aina haaveillut. 

Mutta sitten hehkutuksien jälkeen päivän blogijuttuun, eli mehu- ja smoothiebaareihin, joita löytyy täältä Sydneystä joka kulmasta. Kuvat alla ovat vain yhdestä sellaisesta, eli Fruitionista, jonka valikoimista olen maistanut muun muassa Stress Reliefiä ja Immunity Boostia. Juomien nimet on brändätty aika osuvasti.....


....koska näiden vihannes- ja hedelmäkasojen ohi ei vaan voi kävellä ottamatta yhtä mukillista mukaansa päivän fiiliksen mukaan! Pieni maksaaa 6,5 dollaria (5,2 euroa) ja iso taisi olla 7,5 dollaria (6 euroa) ja myös tuosta pienestä riittää kyllä energiavajeen tasoittajaksi.


Noita makuja ja kombinaatioita on tosi monta... Miksi Suomessa ei ole tällaisia?? Varsinkin siinä pimeydessä joka siellä tällä hetkellä poloisia suomalaisia piinaa, niin mielestäni tällaiselle olisi ehdottomasti markkinarako ja hyvä business jollekin.... Vai tietääkö joku joko mehubaareja on Suomessa? 


Tämä alla olevassa kuvassa oleva immunity booster oli tosi jännän makuinen. Olin tällä viikolla pikkuruisessa flunssassa, joten kittasin näitä jopa kaksi päivässä, koska juomassa on mukana esimerkiksi sinkkiä, inkivääriä ja c-vitamiinia. Maku oli ehkä jopa hieman poltteleva ja tulinen. Ihan parasta, kun tuntee olonsa nuutuneeksi! Kuka jaksaa väsätä kipeänä omaa monivitamiinipommia monista eri aineksista ja vielä siivota sen sotkun? 


Nams!

Hyvää sunnuntaita kaikille!

As I was a bit sick earlier this week, my boyfriend recommended to drink lots of Immunity Booster drinks from Fruition. I didn't get so sick after all but did become a faithful fan of these juice and smoothie bars which you can find all around Sydney! 

4 kommenttia:

  1. Nams! Smoothie-paikat, varsinkin noilla boostereilla, on Pariisissa myos ihan kiven alla, pitais varmaan pistaa itse business pystyyn (mielellaan tohon alakertaan, niin vois aamutopposissa hakea oman annoksen), kun ei tosiaan jaksa joka aamu alkaa siivoilla sotkuja, vaikka onhan se sen arvosta, kun yhdesta smoothiesta voi saada melkeen koko paivan vitamiinit. Green smoothiet on mun suosikkeja, kuten tiedat ;)

    /Saija

    VastaaPoista
  2. I do know! Mun pitäs saada blenderi ostettua et mäki voisin tehdä niitä. En tajua et onko hetelmien rahtaus niin kallista sitten Suomeen ja työvoima veroineen kallista, ettei tollainen kannata :o

    VastaaPoista
  3. Hedelmät ovat nimenomaan niin kalliita + poimitaan raakoina pitkän kuljetusmatkan vuoksi. Ostettaessa esim. passion, ananas, avocado, miten tahansa kypsyyttä koetat, on aina hieman arpapeliä mitä sieltä kuoren alta paljastuu. Jopa jo täällä Briteissä huomaa selkeän eron hedelmien ja vihannesten laadussa verrattuna Suomeen + ovat myös halvempia täällä. Nam.

    VastaaPoista
  4. Voi voi Suomea ja sen geografiaa! Mut toisaalta sit taas Suomessa on lukuisia marjoja ja vihanneksia, joita vois kuvitella voivan hyödyntää tällasessa bisneksessä, ja noi eksoottisemmat jutut vois säästää erityistä haluaville. :)

    VastaaPoista

Kiitos!