Pages

lauantai 17. marraskuuta 2012

Sydneyn brunssit ja aamupalat....jatkuu

Huomentaaaa! Tänään oli vuorossa pyöräretki Kings Crossin kautta Rushcutters Bayn puistoon ja takaisin Rocksiin. Aamiainen oli jälleen kerran taivaallista Bay 88 -nimisessä kahvilassa, jota voin ehdottomasti suositella. Heidän banana breadinsä hunajan ja ricotta cheesen kanssa oli tajuttoman hyvää. No words. Ihan sikahyvää.


Tässä linkki paikan aamiaismenuun...


Tämä annos.....niiiiin hyvää....!! Tuo banana bread oli ihanan mehukasta, ei ollenkaan kuivaa, mitä inhoan, ja siinä oli rouskuvia pähkinöitä sisällä. Makunautintoa täydensi loistavasti makea hunaja ja täyteläisen raikas ricotta cheese... ....tuliko vesi kielelle?


Bay 88, 88 Bayswater Road Rushcutters Bay NSW 2011 


Rushcutters Bay


Löysin tällaisen nupsun, jonka olisin halunnut siepata mukaani. Hän on 6 kk ja nimi on Wolfgang.Nyt myös selvisi missä kaikki Sydneyn koirat ovat! Täällä Rushcutters Bayssä! Näimme varmaan 50 erilaista koiraa matkan aikana!

We took a bike ride trough Kings Cross and all the way to the Rushcutters Bay and then back to the Rocks. We ate some amazing breakfast at Bay 88 which I can totally recommend; their banana bread was mind blowingly delicious! We also found out where all the Sydney's dogs live: in Rushcutters Bay surroundings! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!