Pages

keskiviikko 7. marraskuuta 2012

New Bike!

Heippa kaikille ja anteeksi, että päivityksiä ei juurikaan ollut viime viikolla. Odottelen kuumeisesti pienen mäyräkoirani saapumista tänne, ja viimeiset paperityöt ja järjestelyt Herculen matkan suhteen uhkaavat viedä hermot! Eniten ärsyttää, ettei missään tunnu olevan yksityiskohtaista opasta suomeksi siitä, miten koiran saa tuotua Australiaan ja siksi myös aion kirjoittaa täyden paketin tänne siitä, miten se tapahtuu nyt kun olen sen joutunut alusta asti itse selvittämään. Jos kirjoituksella saa edes yhden hauvelin tuotua tähän maahan helpommin ja helpotettua omistajan stressiä ja murhetta, niin olen tyytyväinen.


Mutta sitten mukaviin uutisiin! Sain tänä aamuna mieluisan paketin suoraan kotiimme kannettuna. Suuren sellaisen. Kyllä, uuden kaupunkipyörän! Se on kauniin taivaansininen, enkä malta odottaa, että pääsen huristelemaan sillä täällä Sydneyssä! Liikenne täällä on tosin ajoittain kaoottinen, enkä ajatellut kyllä aivan keskustassa huristella... 


Ja jos joku ihmettelee, miksi kieli on muuttunut suomeksi, on syy siihen se, että suomen kieli nyt vain yksinkertaisesti luonnistuu minulta paremmin (ylläri ylläri) ja saan nopeammin kerrottua teille kuulumisistani. 

Mukavaa päivää kaikille! Koiran tuominen Australiaan -postaus on tulossa! 

A quick English summary: I've been super busy and torn with my dog's import paperwork. Sorry about the absence! This morning I got a very nice delivery, that is my new bike which I can't wait to try here in Sydney surroundings. I also decided to change my language here into Finnish as it is, naturally, the language I know the best and it's easier and quicker for me to update stuff here for you. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!