Pages

perjantai 16. marraskuuta 2012

Koiraterapiaa!

Moikka kaikille! Kuten ehkä parhaimmat ystäväni tietävät, olen mielettömän eläinrakas. Tekisin mitä vaan oman koirani puolesta ja usein teenkin. Kaikki koiria ja eläimiä koskettavat uutiset kiinnostavat myös mua aina. Löysin eilisen päivän sanomalehdestä aivan mahtavan uutisen terapiakoirista, jotka käyvät vierailemassa ja piristämässä sairaita lapsia sairaaloissa. Juttu löytyy nyt myös News.com.au:n sivuilta. 

Kyseessä on eräänalainen hyväntekeväisyysorganisaatio, joka juhlii juuri kymmenvuotista olemassa oloaan. Koirat valitaan hyvin tarkan prosessin kautta - totta kai kun ollaan Australiassa - ja he käyvät viikottain piristämässä stressaantuneita lapsia ja yksinäisiä vanhuksia. Mun mielestäni koirat ovatkin ehkä parasta terapiaa rikkinäiselle keholle tai mielelle. Koiran rakkaus on niin ehdotonta ja pyyteetöntä, ettei niiden seurasta voi kuin tulla hyvälle tuulelle. Tässä uutisessa parasta ehkä olivat nuo kolme kääpiömäyräkoiraa, Miss Primrose, Miss Dolly ja Miss Marigold, jotka ovat juuri samanlaisia kuin oma Herculenikin!

I found this fantastic news in yesterday's news paper about therapy dogs who visit sick children in the hospitals and lonely adults in aged care facilities. I totally believe that dog's company is the best one you can have if you are feeling sad or hurt. Their love is so unconditional and they always make you happy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!