Pages

maanantai 19. marraskuuta 2012

Herculen suuri seikkailu alkaa

Moi, pikkuinen mäyräkoirani Hercule lähtee tänään Helsingistä kohti suurta maailmaa kello 16:40 Suomen aikaa. Hän lentää ensin Amsterdamiin ja nukkuu siellä toivottavasti kunnon yöunet, ja saa ruokaa, vettä ja käy tarpeillaan. Amsterdamista Herculen matka jatkuu tiistaina kohti Kuala Lumpuria, josta nopean koneen vaihdon jälkeen koittaa viimeinen rutistus Kuala Lumpur-Sydney.


Sydneyssä Herculen vastaanottavat myöhään keskiviikkona paikallista aikaa karanteeniviranomaiset, enkä edes näe vauvaani ennen kuin torstaina karanteeniasemalla. Ei voi muuta sanoa kuin että paha on olla toisen puolesta moisen matkan takia. Onneksi Hercule on jo kokenut lentomatkaaja, eikä ollut moksiskaan lentokoneen matkustamossa matkustamisesta, kun menimme Geneveen.Hercule rakastaa matkakassiaan. Tällä matkalla on kuitenkin käytössä vankkarakenteisempi kuljetuslaatikko, josta kuvia myöhemmin.

Olen ollut koko viikonlopun melko apeana, eikä nukkumisesta oikein tullut mitään. Onneksi mulla on täällä tukea ja pitää vain pysyä positiivisena ja pitää ajatukset 22. päivä joulukuussa, jolloin vankila-aika päättyy ja Hercule pääsee kotiin. 


Toivottavasti Hercule ottaa pitkän matkan mahdollisimman rennosti ja nukkuu pehmolampaansa kainalossa, joka laitetaan mukaan kuljetuslaatikkoon.

Pitäkää tekin lukijat kaikki varpaanne, sormenne, hiussäikeenne, nenänne, vatsanne, jalkanne ja jokaikinen muu vartalonosanne pystyssä, että kaikki sujuisi hyvin, joohan? Kerron torstaina, miten matka meni ja millaista karanteeniasemalla on. Nyt jännittämään ja lentokenttien laskeutuvia lentoja vahtimaan...My dog Hercule will start his long trip to Sydney today around 4 pm Finnish time. He will fly via Amsterdam and Kuala Lumpur and will hopefully arrive to Sydney Wednesday evening. I feel really bad for him and can only cross my fingers and every single other body part that everything will go okey and I get to finally see him this Thursday in the guarantee station. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!