Pages

perjantai 16. marraskuuta 2012

Grinch's christmas

En ole joulun ystävä, sillä minua ajatus monta päivää jatkuvista syömingeistä, loputtomista konvehtirasioista, paikallaan olemisesta ja löhöämisestä lähinnä ahdistaa. Olen aina myös halunnut viettää joulun jossakin lämpimässä paikassa, koska Suomen joulu on usein harmaa ja lumeton. Ja tänä vuonna se vihdoin tapahtuu!  Mutta parasta joulussa ovat tietysti lahjat! Materialistista tai ei, niitä on ihana saada ja antaa. Tässä mun toivomukset tälle vuodelle:


Tuosta luikkarin laukusta kelpaa tähän hätään myös feikki...fake it til you make it, vai mites se nyt meni.... Uuden tietokoneen tarvitsen pian, sillä entisen akku hajosi ja tietokone on ehdoton töitteni kannalta. Eikä yksikään pelastunut on klassikko, ja ellei juuri tätä, niin toivoisin ainakin jonkun hyvän dekkarin joululahjaksi. Kaikilla on omia jouluperinteitään ja mun jouluuni kuuluu ehdottomasti jonkun hyytävän jännittävän dekkarin lukeminen. 


Koiralleni Herculelle haluaisin ostaa jonkun kauniin uuden kaulapannan. Toivoisin myös ihanaa ainakin tunnin kestävää hierontaa. Nuo Tory Burchin karvaslippersit näyttävät tosi söpöiltä, mutta en tiedä olenko liian turhamainen jos tilaan ne tänne Australian helteeseen? Ehkä varalle talvea varten? Myös pari ihanaa Victoria's Secretin vartalovoidetta saatan laittaa tilaukseen ihan itseäni varten, kuten myös jonkun ihanan huonetuoksun. Suurin toiveeni on, että Hercule pääsee Australian karanteenista kotiin terveenä ja täysissä sielun ja ruumiin voimissa 22. joulukuuta. 

I'm not a Christmas person at all and even the thought of just eating and doing nothing several days makes me feel uncomfortable. Call me material girl or not but the best part of Christmas for me is to get and to give presents. Here is my wish list for this year.

2 kommenttia:

  1. Mä liputan tolle Herculeen onnistuneelle matkustamiselle ja siitä selviytymiselle! Muuta ei tarvita joulun onnistumiseen. :)

    VastaaPoista

Kiitos!