Pages

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Sydneyn brunssit ja aamupalat

Ihanaa sunnuntaata kaikille! Täällä on aurinkoinen ja lämmin sää ja ollaan jo käyty aamupalalla. Täällä Rocksissa, jossa asutaan, ei ainakaan harrasteta varsinaisia brunsseja, vaan ennemminkin jokainen tilaa itselleen aamiaisannoksen eri vaihtoehdoista. Hintahaarukka on 8 dollarista ylöspäin ja 15 dollarilla (reilulla 12 eurolla) saa jo mahansa täyteen mukavasti. Kahvi/ mehu tilataan kyllä erikseen. Itse herkuttelin sunnuntain kunniaksi glutein free (pitihän tätä kokeilla) pannareilla, luonnonjogurtilla ja marjoilla ja hedelmillä tänä aamuna:


Vaikka eilen paasasin, ettei täälla olla koiraystävällisiä, niin täytyy antaa kiitokset siitä, että myös Zimba toivotettiin tervetulleeksi kahvilan aamupalapöytään. Zimba alkoi tietysti heti hurmata ihmisiä ja henkilökuntaa ja kukapa voisikaan vastustaa näitä silmiä:


Seurustelun sijaan Zimballa oli tietysti mielessään kahviosta tulevat tuoksut ja ruoantähteet....


Olin vähällä ottaa quinoa-puuroa, mutta herkuttelu veti pidemmän korren tällä kertaa (kuten myös monesti muulloin...). Otettiin myös yksi iso lasillinen tuoretta appelsiinimehua ja vitsit se on kyllä vaan niin hyvää. Niin raikasta ja rakastan niitä pieniä hedelmälihanpalasia, joita ei suodateta pois niin kuin teollisissa mehuissa. Aaah! 


Lopulta Zimba oli lähellä tienata meille ilmaiset aamupalat, kun se asettui kahvilan parhaimmalle paikalle korkealle pehmustetulle penkille ja houkutteli ohikulkijat pysähtymään kahvilan eteen. Henkilökunta oli myös tosi ystävällisiä, ja he toivat janoiselle jätille oman veden...

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille! 

Lovely Sunday everyone! We've already had breakfast and it's sunny and warm day here! Even though I was a bit upset about Sydney's attitude towards dogs yesterday I have to say thanks to the staff of this cafeteria in the Rocks. They let Zimba into our breakfast table too and even gave him water! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!