Pages

torstai 15. marraskuuta 2012

MA celebration!

Kyllä, graduni on juuri hyväksytty Helsingin yliopistolla, eikä edes ollut huonoin arvosana. Valmistun filosofian maisteriksi joulukuussa. Gradun viimeistely jäi aika vähiin, koska päätös muutosta tänne Sydneyhyn laittoi elämän aika uusiksi. Mutta joka tapauksessa olen nyt vain tyytyväinen, että se on tehty, kaikki tentit on tentitty ja nyt pitää vain täytellä muutamat paperit valmistumista varten. Harmittaa hieman, etten pääse Helsingissä vastaanottamaan todistustani publiikissa, mutta sellaista elämä on...luopumista...ja sitten taas jotain muuta... 


On kyllä ihan mieletön fiilis! Itse työn ja kaikkien niiden 262 muun opintopisteen johdosta, minkä eteen tässä on seitsemän vuotta hikoiltu ja stressattu...


Juuri näin! Tykkään tästä sanonnasta tosi paljon. Ja vaikka kuulostan kuinka jenkkikliseeltä tahansa, sanon sen nyt kuitenkin: kaikki on mahdollista elämässä. Unelmiensa eteen pitää myös tehdä töitä ja niihin pitää uskoa. Olen vahvasti sitä mieltä, että Suomessa suomalaisella on mahdollisuus ponnistaa miten pitkälle tahtoo, olivat lähtökohdat minkälaiset tahansa. Uskon myös vahvasti, että hyviä asioita tapahtuu hyville ihmisille. 

Tällaista tänään. Oih, olen niin onnellinen. Taidanpa kipaista nyt sinne Starbucksiin ja ottaa sen Frappuccinon, ja isossa koossa! 

My thesis is just approved and I will be graduating this December. I'm so happy and I encourage everybody to believe in their dreams as cheesy as it may sound! 

2 kommenttia:

Kiitos!