Pages

keskiviikko 28. elokuuta 2013

Sydneyn muotiviikot

Tässä joitakin fiilistelykuvia viime viikkoisilta Sydneyn kevät-kesä 2013 -muotiviikoilta. Olen katsonut joitakin näytöksiä aina netistä vuosien varrella, ja täytyy kyllä sanoa, ettei italialaiselle muodille ole vertaista maan päällä. Nämä australialaiset suunnittelijat... ööh, nätisti sanottuna: show'ssa oli ehkä muutama vaate, joita voisin edes harkita laittavani päälleni... valitettavasti.


Yritystä kuitenkin piisasi, ja näytössalissa oli suuren maailman tunnelmaa. Show pidettiin upeassa Town Hallissa, joka oli hurjan korkea tila ja jossa kristallit kimalsivat katossa. Muotitietoisia sydneyläisiä vilisi joka nurkassa ja tietysti front row'ssa itse näytöksessä. Valitettavasti myös akustiikka oli ihan kamala, ja meidän penkit tärisivät, kun musa alkoi soida...



Town Hallin alakerrassa pidetty after party, eli hub, oli mielenkiintoinen ja sieltä sai kaikkea ilmaishärpäkettä, kuten kuohuviiniä, heh. Minulla oli kassissa paljon myös muun muassa Redken-näytteitä, huulipunia ja kuivashampoota.


Malliressukat näyttivät nälkäisiltä ja todella nuorilta. Moni käveli aivan kuin olisi ollut 80-vuotias mummo! Näin niin huonossa ryhdissä käveleviä tyttöjä, etten tajua kyllä jos joku kutsuu sellaista tosikkomaista notkoselkäistä vaappumista elegantiksi... Ja tyttöjen tukat! Nehän näyttivät ihan samalta kuin minä silloin kun nousen aamulla sängystä. Takussa ja suttuinen. Well, kaipa kuulun siihen muotia rakastavaan ryhmään, joka ei tule koskaan ymmärtämään, miten nääntyneisyys ja "rumuus" voivat olla kaunista.


Jään odottelemaan sitä onnellista päivää, kun minä ja Milanon muotiviikot kohdataan... Some day, some day... Sydney oli hyvä alku, mutta olo on vähän kuin olisi juuri syönyt kalliin mutta onnettoman pienen annoksen ruokaa: nälkä ei kadonnut minnekään!


Hey guys, here's some quick shots from last week's fashion weeks in Sydney. This definitely didn't satisfy my hunger for shows and I have to have more! I wonder when me and Milan will meet? 

2 kommenttia:

  1. Kiitos muodikkaasta postauksesta. Kävin MB:n showssa viime vuonna sydneyläisten tyttökavereideni kanssa. Meillä oli aika samanlainen fiilis jälkeenpäin...
    /AN NA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä! :) Hyvä tietää, etten ole ainoa... Ihan kummallista touhua!

      Poista

Kiitos!