Pages

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Punajuuret kurkistavat Masterchef-keittiöstä

Huomenta! Alla on kuvia Masterchef-keittiöstä, joka on pystytetty telttaan Circular Quaylle. Yksi asia, jonka vuoksi rakastan isoja kaupunkeja on, että niissä on aina jotain uutta meneillään. Masterchef on täällä tosi suosittu tv-ohjelma ja sitä näytetään viikossa monena päivänä monta tuntia joinakin päivinä, ja nyt ohjelman kunniaksi on perustettu jättimäinen oma telttaravintola. Teltassa sai maukasta antipastia ja proseccoa, mutta oli ehkä vähän hölmöä istua sisällä teltassa, kun ulkona oli vielä kello 16.00 aikaankin aurinkoinen lämmin sää. 


Punajuurta syödään täällä paljon, ja vaikuttaa siltä, että aussit pitävät sitä yhtenä terveellisimmistä vihanneksistaan. Sitä laitetaan tuorepuristettuihin mehuihin (mikä on aika tuju makuelämys!!) nimellä "liver cleanse", ja ravintoloissa sitä on usein lisukkeena. Jos kiinnostaa ryhtyä moisen sotkuisen vihanneksen kanssa kokkailemaan, tässä ohje! 

One of the reasons why I love big cities is that there's always something new going on. Right now we're waiting for a Taste Orange wine tasting and an Italian wine festival to start in Sydney, but these photos were taken last Sunday when we visited the Masterchef tent in Circular Quay. 

2 kommenttia:

Kiitos!