Pages

maanantai 19. elokuuta 2013

I'm back + Bondi Social

Moi kaikille pitkästä aikaa! Sydneyn talvi on loppusuoralla ja päätin herättää myös blogini talviunilta ja tulla kertomaan hieman kuulumisiani, jos ne jotakuta sattuvat kiinnostamaan. Aivan ihana talvi on takana, vain muutamasta sadepäivästä "kärsittiin" ja aurinkoa on riittänyt. Oikein naurattaa, kun miettii, miten erilaisia Suomen ja Sydneyn talvet ovat.


Eilen löysimme sattumalta vekkulin brunssipaikan Bondi Beachin varrelta, jossa oli hulppea näköala, mutta ei erityisen hyvää ruokaa. Lämmintä riitti, ja asteita oli varmaan ainakin +25. Bondi Socialin kakkoskerroksen terassilla oli suorastaan kuuma! Joku urhea uimari oli jo mennyt veteen polskimaan ilman märkäpukua. En malta odottaa, että pääsen kaivautumaan kesällä tuonne hiekalle taas pyyhkeineni. Ihoni on maidonvalkea ja kaipaa päivetystä - aurinkorasvaa unohtamatta!  

Hey everyone! I decided it's time to end the hibernation season of my blog and say hello to you all. How have you been? It's been a really beautiful winter in Sydney and rainy days haven't really been bothering us too much. However, now it seems that the spring is coming and days are getting even warmer again. Can't wait to crawl in to that sand on Bondi Beach.... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!