Pages

torstai 29. elokuuta 2013

Jonah's

Heippa ja mukavaa viikonlopun odotusta kaikille! Jos tekee mieli palkita itsensä ahkeroinnista viikolla, suosittelen hurauttamaan Palm Beachille ja Jonah's-ravintolaan. En muista vierailleeni elämäni aikana monessa ravintolassa, jossa olisi yhtä hulppeat näköalat! 


Gluteiiniton siideri, oh yeah!


Palm Beachille on Sydneyn keskustasta 50 minuutin ajomatka, mutta se ei harmittanut enää näissä maisemissa. Aina nälkäinen...


Hiramasa Kingfish from the Winter menu....Kannattaa ehdottomasti tehdä varaus Jonah'siin etukäteen tästä

Hello! Everyone who wants to pamper themselves this weekend, here's a tip: Jonah's at Palm Beach. Their food is incredible and views just spectacular. It's a bit pricey but definitely worth every penny!

2 kommenttia:

  1. Moikka! Löysin sun blogin tuolta Australian suomalaiset -facebook ryhmästä :) Oon ite tulossa joulukuun alussa Aussilaan, Sydneyyn (aluks) ja nyt mukava lueskella sun blogia! Mulla ois yks pieni postaustoive, oisitko innokas kirjotteleen postin josta sais vähä osviittaa millanen hintaluokka siellä on erilaisissa asioisssa? Ruoka, juomat, ravintolat, asuminen jne! Kiitos jo etukäteen jos päädyt toteuttamaan toiveeni :) Jään ehottomasti seuraan sun blogia kun tämän nyt löysin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Simba! Hassua, meidän toisen koiramme nimi on Zimba :) Tosi kiva, että löysit ja tervetuloa joulukuussa!!! Silloin täällä onkin jo tosi lämmintä, joten hellevaatteet matkalaukkuun ;). Kiitos toiveen esittämisestä, taidanpa alkaa heti valmistella sitä!

      Poista

Kiitos!