Pages

keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Palm Beach

Hello! Rantapostaukset jatkuvat. Ajelimme viime lauantaina Palm Beachiin, joka oli todella kaunis ranta Pohjois-Sydneyssä. Sinne ajaa noin 50 minuutin matkan Sydneystä. Palm Beachiltä pääsee lautalla monille muille rannoille, jos haluaa oikein ahmia eri rantoja. Palmuja siellä ei nimestä huolimatta ollut, joskin niitä vilisti ohi koko ajan kun ajoimme rannalle päin. Tästä linkistä pääsee fiilistelemään tunnelmia videon muodossa.
Visiitti jäi jälleen kerran lyhyeksi, koska koirat olivat mukanamme, eivätkä he ole tervetulleita juuri millekään suosituimmista rannoista, mikä on tosi hoopoa!Tuota Barrenjoyen majakkaa haluan vielä joskus päästä katsomaan ja ihailemaan näkymiä muutenkin... Aaltojen kohina rannassa on ihan uskomaton. Tekisi vain mieli juosta veteen ja heittäytyä mereen. 


6 kommenttia:

 1. Kiva etta jaat naita rantsukuvia :) ma olin jo ihan kevatfiiliksissa kun oli tehty jo kivoja kevatistutuksia ja juoksentelin teepparissa Luxembourghin puistossa mut Pariisin tuli eilen takatalvi, murrr. Onneks paasee kunnon lumimaisemiin Alpeille viikonlopuks :)

  Saikkis x x

  VastaaPoista
 2. Kiva vai "kiva"? :D Hehheh. Suomessakin on kuulemma takis taas päällä. Oih! Minne ootte menos Alpeille? Have fun murunen! Jutellaan pian!

  VastaaPoista
 3. haha ma jatin sun arvuuteltavaks ton 'kivan' :D Saatiin yhden tutun kautta sen chalet lainaan Gstaadin laheisyydessa. Kiva siella varmaan se lumi mut taalla sais jo lahtea for good ja antaa niiden kukkien nyt vaan kukkia!! S x x

  VastaaPoista
 4. Heheh :) Ainiin sä mainitsitkin tosta kyllä. Joo, varmasti ihana end of season menossa siellä! Aiotteko laskea? Terkkuja Simpulle!

  VastaaPoista
 5. Suomessa on "lievä" takatalvi. Tänä aamuna, kun odotin bussia, mittari näytti -20 astetta...

  VastaaPoista

Kiitos!