Pages

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Dee Why Beach

Hola! Tänään oli harvinainen rantsupäivä, koska syksy tulla jolkottaa, enkä oikein vieläkään ole saanut kunnon rusketusta. Hurautettiin tuttujen kanssa Dee Why Beachille Pohjois-Sydneyhyn, mutta itse ranta ei ollut kovin kummoinen. Esimerkiksi Balmoral Beach on paljon kauniimpi. 


Laitoin rasvaa, jonka suojakerroin oli vain 15, aurinkoahne kun olen, mutta nyt iho kutisee ikävästi, joten täytyy varmaan lotrata after suneilla hieman... Sen jälkeen pitääkin ryhtyä töihin, kun aamu meni loikoillessa!

2 kommenttia:

  1. Kirjoitin kommentin aiemmin, mutta se ei tullut läpi?! Anywho, taivas kirkastui juuri kun lähdit ja aurinko kaunisti maisematkin ;) Käytiin kävelemässä toisessa päädyssäkin ja kuikuilemassa laguunia :D Puol viiden maissa pakattiin kamat ja taputeltiin raskas päivä happy hour-bisseillä B)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo huomasin että sinne päin tepasteli lisää väkeäkin, jotka olivat ilmeisen tietoisia säämuutoksesta ;) heh oli joo tosi raskas päivä :D ...mut ihan riittävä munlaiselle beach noviisille; nyt iho kutiaa ja väsymys on älytön!

      Poista

Kiitos!