Pages

perjantai 25. lokakuuta 2013

The Night Noodle Markets

Huomenta ja hyvää viikonlopun odotusta! Hopi hopi, vielä ehtii käymään Hyde Parkin The Night Noodle Markets -tapahtumassa, jossa on lukuisia aasialaisia ruokakojuja, paljon hauskoja ruokaan liittyviä yksityiskohtia, kuten alla näkyvä puistoon rakennettu miniyrttitarha, hyvää meininkiä ja tietysti mahdottoman pitkät jonot, jotka kyllä taittui melko nopeasti viime perjantaina.


The Night Noodle Markets on järjestetty Sydneyssä vuodesta 1998 asti ja se vaikuttaa oikein näppärältä tavalta tutustua sekä aasialaiseen ruokaan että Sydneyn aasialaisiin ravintoloihin, jotka edustivat puistossa käryävine dumpling-patoineen. Itse maistelin prawn dumplingseja, mangolettuja (jännä makuelämys! Onko kukaan muu maistanut?) kermavaahdolla ja kookoskanaa riisinuudelein kera. Janojuomaksi tulisten annosten päälle kulautin raikasta itse tehtyä jääkylmää sitruunaminttuteetä. Oi että, kylläpä tuli taas herkuteltua... 

Kannattaa ehdottomasti käydä maistelemassa aasialaisia makuja Hyde Parkissa. Tästä kartasta voi tutustua alueeseen etukäteen! Ja jos ei tänä vuonna enää ehdi, ensi vuonna tapahtuma järjestettäneen taas uudelleen!

Hyvää viikonloppua ja nauttikaa ruoasta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!