Pages

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Shoppausta @ Double Bay

Helloooou. Nyt seuraa Sydneyn shoppaussarjan toinen osa ja Double Bay. Edellisellä ja ensimmäisellä kerrallahan kohteenani oli Paddington ja Oxford Street (linkki postaukseen), jotka kuhisivat hipstereitä ja pikkuruisia designer-liikkeitä. Mutta voih, nyt menin rakastumaan tähän Double Bayn alueeseen, enkä saa mielestäni sitä, kuinka ihana olisi asua täällä. Jos Paddington on hipsteriparatiisi, täällä lymyilevät luksusta arvostavat snobit - eli tietysti paikka oli minun makuuni, heh heh.


Tourin aluksi heti vinkki erinomaisen ruoan äärelle: nimittäin Simmone Logue Fine Food Companyyn (kuva yllä), jonka lounas ja aamiainen olivat ihanan fresh ja maistuva yllätys pienillä extroilla varustettuna, kuten tuoreilla yrteillä. Mukaan lähti myös lasagnea dinneriksi kotiin. Konstailematonta tuoretta ruokaa, suosittelen! Täältä et löydä ranskalaisia tai tylsää munakasta, trust me. 


Tuo porkkana-saksanpähkinä-ananas-cupcake huuteli pitkään perääni kadulla, mutta en antanut periksi! 


Mmmm... Varsinainen kulinaristin paratiisi! 


Paljon muitakin ihania lounaspaikkoja oli tarjolla.


Kunnes THE kaupat ilmestyivät eteeni. Ihania pikku- ja isoja liikkeitä joka puolella minne silmä vain eksyi. Paljon sellaisia liikkeitä, joita en ole nähnyt vielä muualla Sydneyssä.Ai niin, lähti sieltä herkkutiskistä tällainen mukaani... oops.


Ihania elegantteja pikkuliikkeitä pilvin pimein, ah, mikä paratiisi. Kadut ovat siistejä ja alueessa on hieman Etelä-Ranskan vibea mukana. Kuten sanottu, olen aivan myyty tämän paikan kanssa, ja haluan ehdottomasti takaisin. Tosin hieman arveluttaa alueen vaarallisuus lompakkoni kannalta: kuinka paljon rahaa uskallan ottaa mukaan? Heh. Mutta joka tapauksessa, kaikki tyylitietoiset lukijani siellä, menkää tutkimaan itse! Double Bayhin menevät bussit 323, 324, 325 ja 326 ja Edgecliffin junapysäkki on aika lähellä. Tässä lisätietoa julkisista kulkuneuvoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!