Pages

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Messina ...Silkkistä gelatoa Surry Hillsissä

Sunnuntaipäivä kuluu nautiskellen...

gelatoa Messinassa! Kipossani on bounty- ja tiramisuannokset, namsnamsnams...


Messina tekee gelatonsa alusta asti itse, eikä niissä ole lisäaineita, säilöntäaineita tai väriaineita. Ja sen kyllä maistaa. Järjettömän hyvää ja paljon erikoisia makuja. Täydet pisteet, suosittelen jätski- ja gelato-hirmuille kuumina päivinä! Jono Surry Hillsin myymälässä oli muuten ihan mahdoton, mutta nopeasti saatiin kipot ja cornetot käteen. Kokonaisvaltaista jätskihekumaa ja stimulointia kaikille aisteille on muuten täydentämässä metka house-musiikki, joka pauhasi myymälässä.

Katso suussa sulava video Messinan omistajasta ja Messina-gelaton synnystä ja vinkit täydellisen gelaton tekoon! Videosta selviää muuten myös gelaton ja jäätelön ero, jota en ainakaan itse tiennyt tähän mennessä. Tätä katsellessa voit viimeistään olla varma, että tekee jäätelöä mieli...

2 kommenttia:

Kiitos!