Pages

torstai 5. syyskuuta 2013

Sisustussekamelskassa @ Surry Hills

Hello! Seuraavaksi tulee aivan erityinen uusi suosikkini Sydneyn ravintolamaailmasta, nimittäin Winery. Paikka ei ole mielestäni pelkästään ravintola, vaan tapahtuma! Siellä on niin paljon kaikkea erilaista jännää menossa, ettei oikein tiedä, mihin sitä huomionsa keskittäisi. 


pics: me & Winery


Winery sijaitsee Crown Streetillä, jonka varrella on myös ihania kauppoja. Itse Winery on hieman piilossa sisäpihalla, joten pitäkää silmät auki, kun oikea osoite alkaa lähestyä. Ravintolassa on niin monia eri printtejä ja tyylejä sekoitettu, että beigeä sisustusvärinä suosivaa henkilöä varmasti puistattaisi. On diskopalloja, eläinprinttejä, vanhoja samettiverhoja, eläimenpäitä, nojatuoleja, puutarhatuoleja.... Oma suosikkini oli dj ja musiikki, jotka tuovat aina oman lisänsä ravintolanautintoon.



Jos sanon nätisti, paikalla oli paljon hipstereitä. Ja minä. Ei-hipsteri, joka mielellään seuraa hipstereiden tai ei-hipstereiden menoa vierestä silmäillen. 



Kahden hengen pöydän sai aika vaivatta, mutta jos haluaa isommalla porukalla mennä, varaus kannattaa tehdä; paikka oli aivan täynnä!

Winery, 285A Crown Street, Surry Hills NSW 2010 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!