Pages

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Hauraat hiukset Australian auringossa... NOT!

Kun muutin Australiaan lähes seitsemän kuukautta sitten, näytti siltä että hiusparkani oirelivat voimakkaasti kaikesta siitä stressistä, joka muuttoon liittyi. Minun piti saada gradu valmiiksi kuukaudessa ennen lähtöä, suorittaa kaksi viimeistä tenttiä Helsingin yliopistolla (Sydneyssä ei aivan joka kuukausi ranskalaisen filologian tenttejä järjestetä...), etsiä pätevä remonttimies asuntoa varten, hoitaa lukuisia paperiasioita omaa muuttoani ja Hercule-koiraani koskien. Ja tässä oli vasta isoimmat jutut. Paine oli tosi kova, enkä muista, että olisin moista stressiä koskaan aiemmin kokenut. 

Kun vihdoin pääsin Australian mantereelle, ei kulunut viikkoakaan, kun hiuksiani alkoi irtoilla harjan mukana ei muutamaa eikä useampaa vaan kunnon tuppoja jokaisella harjan vetäisyllä. En tiedä, johtuiko hiusten  temporaalinen sekoaminen Australian kuumuudesta tai erilaisesta vedestä vai kaikesta siitä stressistä, mikä muuttoon liittyi. Joka tapauksessa: ei ollut kivaa! 


Kérastase Resistance Bain De Force Shampoo täältä
Redken Extreme Anti Snap täältä


Revossa kampaajani suositteli tukkaani tuota vihreää purkkia eli Kérastasen Resistance-sarjan shampoota. Yummy-blogista puolestaan nappasin idean sinisestä Redkenin anti-snapista. Ja voi jee, mikä muutos tukassa tapahtui. Edelleen: en tiedä alkoiko tukka voida taas hyvin, kun stressi helpottui vai oliko kyseessä joku hormonaalinen häiriö, mutta uskon, että pieni vaikutus on ollut myös näillä tuotteilla. Tukkani on ollut aivan erilainen - silkkinen ja pehmeä - sen jälkeen, kun ne istahtivat suihkuhyllyni valikoimaan. Ja mikä parasta, kun harjaan tukkaani, ei se enää katkeile eikä hiuksia irtoa harjaan hurjina tuppoina. Valitettavasti minulla on nyt vaan ihana pieni törröttävä sänki päässä muiden pitkien hiusten joukossa, hehheh. Mutta asiaa korjataan...

Tähdet: *****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!