Pages

tiistai 5. helmikuuta 2013

The Loft

Moi! Baarivinkkiä seuraavaksi: The Loft Darling Harbourissa. Käytiin siellä ekan kerran synttäripäiväni aattona ja molemmat pidettiin kovasti. Drinksut olivat hyviä, atmosfääri just eikä melkein omaan makuuni sopiva, rento ja "sähköinen" yhtä aikaa, ja kaiken kruunasi ihan huippu cover-bändi, joka soitti imelistä klassikoista mageita covereita.


Pahoittelut erityisen kehnoista kuvista tällä kertaa, en tiedä mistä mahtaa johtua, njah njah... Loft on kerrostalokompleksin toisessa kerroksessa Bunglow 8:n yläpuolella ja sinne puhaltaa ihanasti tuuli avonaiselta terassilta. Drinkit maistuivat ja paikka on kuin tehty hauskanpitoon kavereiden kanssa! Suosikkini! 

The Loft, 3 Lime Street, Sydney, 02 92 99 4770

Lopuksi vähän asiaan kuuluvaa fiilistelyä musiikin kanssa, vaikka kappale ei varsinaisesti Loftiin liitykään:


This wonderful lounge club that we found couple weeks ago is called the Loft. Exquisite music, great atmosphere and yummy drinks! I highly recommend! Sorry for the terrible quality of photos this time...

9 kommenttia:

 1. Kiitti vinkistä! Tuon vois käydä tsekkaamassa ens kerralla kun lähtee ulkoilemaan :)

  VastaaPoista
 2. Uu kuulostaa hyvalta mestalta! Ma en ole Darling Harbourissa kaynyt baarissa tai edes ravintolassa tanne muutettuani, silloin joskus vuosia sitten kun asuin tuli siela hypattya enemman kun asuin keskustassa ;) Ollaan ajateltu kayda tsekkaas Hard Rock Cafe joku viikonloppu, oottekste kayneet siela? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hard Rockissa en ole käynyt :) Tuo Bungalow 8 ja Loft ovat ihan vierekkäin, kannattaa katsastaa molemmat! Mutta ei tuulisena päivänä!

   Poista
 3. Joo Bungalov 8 tuli kaytya useasti, etta tiedan sit suunnilleen missa tuo Loft on. Viela on kesaa jaljella niin toivottavasti niita kauniita iltojakin :)

  VastaaPoista
 4. Eikä, toi on se baari missä vuonna 2010 tapasin mun miehen ekaa kertaa laukkakisojen jatkoilla! Oli kyllä hyvät bileet, etenkin näin jälkikäteen mietittynä. Sydneystä tuli muutettua pois pian sen jälkeen, miehen perässä Perthiin ja täällä ollaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, se vaikuttikin juuri sellaiselta kohtaamispaikalta enemmän kuin lihatiskiltä! Tosi kiva paikka, pitääpä käydä taas joskus drinkillä. Mitä puuhailet Perthissä Noona? :)

   Poista
 5. Mä työskentelen sairaanhoitajana ja asustelen mun aussiemiehen kanssa täällä. Ihanan rentoa ja leppoisaa elämää Sydneyn kiireen jälkeen, Perth on vähän tällänen Willi Länsi. Kohta alkanee projekti "Miten ostat talot ja remontoit sen Australiassa"... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! :) Perth on hieman mysteeri itselleni, mutta ehkäpä joskus sinnekin päästään matkalle!

   Poista

Kiitos!