Pages

perjantai 1. helmikuuta 2013

Matkasuunnitelmia...

Poikaystäväni täyttää pyöreitä vuosia ensi elokuussa ja haluan järjestää synttäreistä unohtumattomat. Koska olemme nyt tällä puolella maapalloa, pitää lähialueen must-jutut kokeilla ja nähdä ehdottomasti. Aiomme säästää tätä varten kunnolla rahaa, joten kustannukset eivät tule olemaan ongelma. Kysymys siis kuuluu, mikä näistä kohteista? Minne te menisitte? 


1) Tokioon?2) Australian Isolle valliriutalle ja Daintreen sademetsään? 


3) vai Uuteen-Seelantiin?

6 kommenttia:

 1. Ma lahtisin Uuteen-Seelantiin!! Sielta buukkaatte 5 tahden hotellin, nautitte vuoren huipulla romanttisessa Spa:ssa mutakylvyista ja kuumista lahteista shamppanjaa siemaillen ;) Luulen etta sen lahemmas luonnon kauneutta on vaikea paasta.
  Tuon Daintree/Great Barrier Reefin voitte tehda vaikka joku pidennetty viikonloppu kun taala asutte :) (kun taala kerta valimatkat ovat niin lyhyet buhaha..)
  Ps. Huomasin muuten juuri etta lauantaina nahdaan?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi kuulostaa hyvältä...!! Luulen, että Tokio on tippunut pois listalta, joten noiden kahden alimman kanssa mietitään nyt!

   Joo huomasin, että lauantaina ollaan samoissa kemuissa :)

   Poista
 2. Moi! Ranskassa joskus itsekin asuneena, tuli mieleeni, että Nouvelle Caledonie saattaisi myös olla vierailun arvoinen kohde... Aika kallishan se on (valuuttana €), mutta lentoaika on kätevät 3tuntia.
  / AN NA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei toihin vois olla hyvä kohde joo! Hetken googlattuani olen ihan myyty! :) siellä saattais olla rauhallisempaa kuin Cairnsissa? Kiitti vinkistä!

   Poista
 3. Jossain vaiheessa Aussipysähdystä kannattaa kyllä ehdottomasti käydä tuolla Suurella Valliriutalla, koska sehän tuhoutuu koko ajan... :( Tsunamikin nopeutti osaltaan korallien katoa.

  Ehkä synttärinä tekisin jotain muuta (poistuisin Ausseista), kun Valliriutat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä haluan myös nähdä riutan ja sen sademetsän lähistöllä. Mut pointti on, et kun me nyt ollaan Australiassa, niin kyllä meijän pitää ensin tehdä kaikki must-jutut täällä ennen kuin poistutaan mihinkään :)

   Poista

Kiitos!