Pages

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Let the good times roll ...in Manly

Huomenta! Olimme eilen hieman juhlimassa Manlyssa, kun tuttavat järjestivät kemut. Illan teemana oli suomalainen snagari ja mojitot! Ihan mahtava idea ja toteutus oli onnistunut just eikä melkein. Meitä oli koolla hieman alle 30 henkilöä ja vain neljä taisi olla ei-suomalaisia vieraista, joten kunnon suomi-bileet siis kyseessä. 


Illan emäntä oli kuulemma aloittanut lihisten paiston jo torstaina. Täytyy sanoa, että lihiksiä aiemmin inhonneena olen nyt kääntänyt kelkkani ja aion paistaa itsekin muutaman satsin kunnon kotitekoisia lihiksia! Siis ai että oli namia! Sopi loistavasti drinksuttelun lomaan ja lihapiirakan koostumus hipoi täydellisyyttä. Sopivan rapea ja mehevä yhtä aikaa ja huolellisesti valitut aidot snagarilisukkeet nakkeineen viimeistelivät makunautinnon! Kyytipoikana toimikin sitten drinkkimestarin taikomat juomat talon omasta baarista. Mikä loistava menestyskonsepti tuolla Manlyssa sijaitseekaan! Kiitos isännälle ja emännälle hauskoista hetkistä eilen! 

Lopuksi uusi suosikkibiisi tulevan viikon juoksuja (ja lihiksen kaloreidenpolttoja) varten! 


We had such a nice time last night in Manly! The house pampered us with some seriously yummy home made lihapiirakka  (the image in the link doesn't do justice to the ones we had last night) and drinks. Can't wait to try these myself. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos!