Pages

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Personal training pt 3



Push yourself! No one is going to do it for you.... EXCEPT your personal trainer!

Moi moi! Treeni kulkee ja elämä hymyilee! Aurinko se jaksaa paistaa Sydneyssä ja minun elämässäni, vaikka selvästi ilmat ovat kylmentyneet. Pt-sessiot ovat ohi, ja olen taas omillani treenieni kanssa. Jostain syystä spinning ja RPM maistuvat tällä hetkellä - ehkäpä siksi, että pyörän selkään hyppääminen tuntuu helpoimmalta pitkien työpäivien jälkeen. Spinning on aika aivotonta toimintaa, heh, eikä siinä tarvitse miettiä askelia tai toistojen määriä, voi vaan polkea. Määränpää on tietysti solakat sääret, vaikka horisontissa ei näykään muita kuin hikisiä kanssapolkijoita! Pt:n kanssa treenaminen on ehdottomasti tehokkaampaa, mutta aion jatkaa nyt yksin ainakin toistaiseksi. Motivaatiota riittää vaikka muille jakaa, sillä kesäkuussa tapahtuu jotain aivan erityistä ja ainutlaatuista... Arvaatteko mitä?

Loppuun vielä suosikkimusani RPM-tunneilta (kaikki taitavat olla intervalbiisejä)!






perjantai 10. toukokuuta 2013

Herculen kuulumisia

Hau hau kaikille Hercule-faneille! Herculen tie Australiaan oli alusta asti monimutkainen ja tuskallinen. Ensin piti lentää kaksi päivää pienessä häkissä aivan yksin hirvittävän pitkä matka, sen jälkeen seurasi kuukausi askeettisessa karanteenihäkissä Australian kuumimman kesän kynnyksellä, ja kun hän vihdoin pääsi kotiin, hyökkäsivät tihutöiden mestarit, kirput, Hercule-ressukan kimppuun, eikä mikään aine tuntunut aluksi tehoavan ennen kuin kokeilin ihmetuote Comfortista


Noh, Herculehan ei tuollaisista pikku vastoinkäymisistä ollut moksiskaan, ja hän on yhä oma hurmaava itsensä. Siltikin, vaikka kirppujen jälkeen pikku kääpiömäyräkoira sai ilmeisesti atooppisen ihottuman, ja ihoon ilmestyi hirvittäviä paiseita ja ihottuman arpia. Myös korvat olivat punaiset ja täynnä rupia ja paukuroita. En ole jaksanut tätä tänne päivitellä sen kummemmin, koska syy moiseen ei ole selvinnyt kai vieläkään täysin, mutta nyt iho näyttää ainakin hieman paremmalta ja syy on seuraava.


Aloin ruokkia Herculea tällä ruoalla, joka on tarkoitettu nimenomaan iho-ongelmista kärsiville ruoka-allergisille koirille. Lisäksi olen lopettanut kaikkien makupalojen ja herkkujen antamisen, ja nyt parin kuukauden jälkeen paiseet ja ihottuma ovat kadonneet. Hurraa! Paws for lifea voin muutenkin suositella kaikille koirien omistajille Ausseissa! Nopea toimitus suoraan kotiovelle ja hyvät hinnat verrattuna esimerkiksi Petbarniin!


Mukavaa viikonloppua kaikille ja terkkuja rentoutumismestari Herculelta. Vuf!


torstai 9. toukokuuta 2013

Food for trainers pt 4

Onko teillä väsy? Eilen kaupassa nuutuneena töiden ja spinningin jälkeen en laittanut koriini muuta kuin ison kasan sesongin mukaisia tuoreita australialaisia hedelmiä. Ei tehnyt mieli koko päivän istumisen jälkeen enää laittaa suuhun mitään muuta kuin terveellisiä juttuja ja nostaa jalat villasukkineen kohti kattoa! 


Ps. kannattaa kokeilla! 

maanantai 6. toukokuuta 2013

Parhaat applikaatiot - Sydneyssä ja muualla maailmalla

Hei tietääkö joku siellä, mihin aika katoaa? Minulta ainakin hujahti viime viikko jonnekin taivaan tuuliin! Täällä kuitenkin ollaan, ja kiireitä ja kivaa on ollut, joten siksi blogihiljaisuus. Ajattelin kuitenkin vinkata kaikille sydneyläisille parhaista applikaatioista, joita itse käytän aika usein. Joukossa myös muualla maailmassa appi-innokkaille sopivia tapauksia! 

1. Nälkä/ Hungry? Sydney Food Truck neuvoo, missä ruokakärry Sydneyssä kulloinkin kököttää. Parasta pikaruokaa yömyöhään edulliseen hintaan! 

                                                            kuvat: apple.com

2. Reittiopas/ Public transportation Kun pitää päästä jonnekin oikeaan aikaan ja oikealla kulkuneuvolla, TripView neuvoo! Todella kätsy väline: se neuvoo kauanko matka kestää, oikean laiturin, seuraavan ja viimeisen junan/ lautan, kauanko matka kestää jne. Ehdoton app!


3. Haluat sivistää itseäsi?/ Want to know more about your surroundigs?

Wikihood on applikaatio, joka paikantaa sijaintisi ja selostaa historiallisesti mitä ympärillä sijaitsee. Mainio pikku kaupunkiopas! 


4. Tekemisen puutetta? Nothing to do?

Urban Walkabout kertoo Sydneyn kaupunginosien mukaan mitä kaikkea tekemistä on tarjolla matkailijalle tai paikalliselle. 


5. Tarvitset hyvän valuuttamuuntimen? Need a good currency exchange application?

XE Currency. Näitä on varmasti lukuisia, mutta itse olen tykästynyt tähän. Joudun pelaamaan jenkkien dollarien, Suomen eurojen ja Australian dollarien kanssa melkein päivittäin, joten tämä on tosi kovassa käytössä!


6. Haluat valokuviisi tehosteita ja Instagram ärsyttää? /Sick of Instagram?

Snapseed - Huippuapp, Instagramia hieman tuntemattomampi valokuvien käsittelyapp kaikille kuva-amatööreille! 



7. BK Dictionary - Sanakirja/ Best dictionary


Käytössä päivittäin, töissä ja vapaa-ajalla! Antaa monia vaihtoehtoja ja synonyymejä suomeksi halutulle sanalle.


Mitkä ovat teidän suosikkiapplikaationne?

keskiviikko 1. toukokuuta 2013

21st Birthday - the Aussie way

Syysterveiset talveen valmistautuvasta Sydneystä! Heh, tuskinpa täällä tuo talvi on samanlainen kuin Suomessa, mutta kylmempää on joka tapauksessa luvassa. Pahoittelut kaikille niille, jotka ovat odottaneet päivityksiä. Niitä ei ole vähään aikaan ollut, koska australialainen syysflunssa iski minuun viime viikon lopussa. 


Kollaasin kuvat ovat taannoisilta tutun 21-vuotissynttäreiltä erään hotellin kattohuoneistosta. Täällä 21-vuotispäivällä on selkeästi suurempi merkitys kuin Suomessa, ja päivää juhlitaan samalla volyymilla kuin meidän 18-vuotispäivää tai kenen tahansa 50-vuotispäivää. Mutta kuten Dundernewsin linkin tekstistä selviää, ei 21. ikävuoden merkitystä ole mihinkään lakiin kirjoitettu. Joka tapauksessa, näyttävät kemut oli pantu pystyyn! Ruokaa virtasi keittiöstä jatkuvasti lisää tarjoilijoiden kantamana, ja juomaa sai open bar -menetelmällä. Juhlissa oli puheita ja kakkuja ja dj ja teemailmapalloja ja videotykkejä.... ja ja... minusta koko touhu muistutti enemmän suomalaisia häitä kuin synttäreitä!